Принтакс Трейд БългарияItalianRussian GreekEnglish

Печатница Принтакс Трейд България: За нас

Печатница Притакс - за нас

 

Печатница „Принтакс Трейд България“ е създадена през 1992 г. В началото дружеството е рекламно студио за графичен дизайн и предпечат. Седем години по-късно е закупена първата печатарска машина HEIDELBERG, която поставя началото днешната печатница „Принтакс”. През 2005 г. печатницата пренася дейността си в нова модерна производствена база, изградена на площ от 1 500 кв/м. Производственото оборудване на нашата печатница непрекъснато се обновява и разширява, като до края на 2006-та в предприятието са инвестирани 3.5 милиона евро.

 

Днес печатница „Принтакс Трейд България” заема водещо място на Българския пазар на полиграфическа продукция, произвеждайки висококачествени етикети и опаковки, кутии от картон и опаковки от хартия, каталози, проспекти, плакати, календари. Изградихме перфектен екип от специалисти, а качеството и експедитивността са се превърнали в синоними на нашата работа.

 

Оборудването

За перфектното изпълнение на всяко клиентско задание в нашата печатница сме инсталирали модерни офсетни печатни машини (формат 70 х 100 см) – шестцветна с компютърно управление и двуцветна.
Шестцветната преса е въведена в експлоатация през 2009 г. и е една от най-производителните в България.Щанцоване


Освен това разполагаме и с богата гама от машини за довършителни процеси: автоматична щанцоваща машина (всички размери), машина за автоматично лепене на кутии, книговезки нож с цифрово-програмно управление, кашираща машина за микровелпапе, мукава и картон; сгъвачна машина за хартия на 11 гънки за списания и сложни рекламни материали.

Работим с хартии и картони от Словения, Австрия, Финландия и др. С тегло от 45 до 450 гр/м2.

 

Клиентите

Клиентският списък е дълъг,но би могъл да се разшири и с Вашето име.

 Адрес:
град София,
кв. Враждебна, ул. 51 №10
(зад бизнес център ЮНГ)
e-mail: marketing@printax.bg
Мобилни:
+359 879 177 355
+359 879 177 356
Работно време:
от Понеделник до Петък:
08:00-17:00 часа
Свържете се с нас:
Skype Me™!

Навигация:
Начало,
За печатницата,
Услуги,
Продукция,
Цени,
Контакти

© 2010 - 2021 Картонени кутии, опаковки и печат от печатница Printax. Всички права запазени. Изработено от it design adv.