Принтакс Трейд БългарияItalianRussian GreekEnglish

Листов офсетов печат

1
1
2
3

 

Офсетов печат – това е най-разпространената технология, която позволява да се печата с високо качество върху хартия и картон.Той се отличава с ниски производствени разходи.

- Печатът може да бъде едноцветен и многоцветен съдържащ полутонови или щтрихови изображения.

Това е най-разпространената технология за печат, даващ най-добро качество на изображението.

Офсетовият печат има много разновидности - ролен и листов. Въпреки невъзможността на CMYK системата да отпечатва много от чистите цветове, които окото може да види, нейните качества да достатъчни , за да бъде вече много десетилетия практически най-универсалния метод за пълноцветен печат при всички тиражи над 1000 броя. Печата се главно на хартия. Цветните изображения се постигат с 4 основни цвята.

 

Фирма Принтакс Трейд България разполага с машини от съвременно поколение, с големи мощности и цифрово програмно управление.Освен четирите основни цвята, по желания на клиента, се включва и лакова секция към самата машина, с която се постига желаният гланц върху хартията. Постигат се над 304млн. цвята.Капацитета и е огромен, такива има само няколко в цялата страна.

 

 Адрес:
град София,
кв. Враждебна, ул. 51 №10
(зад бизнес център ЮНГ)
e-mail: marketing@printax.bg
Мобилни:
+359 879 177 355
+359 879 177 356
Работно време:
от Понеделник до Петък:
08:00-17:00 часа
Свържете се с нас:
Skype Me™!

Навигация:
Начало,
За печатницата,
Услуги,
Продукция,
Цени,
Контакти

© 2010 - 2022 Картонени кутии, опаковки и печат от печатница Printax. Всички права запазени. Изработено от it design adv.