Принтакс Трейд БългарияItalianRussian GreekEnglish

Картонени кутии и хартиени опаковки

Картонени кутии (таг: кутии от картон) - печатница „Принтакс Трейд България“ е специализирана в изработката на всички видове опаковки от картон, микровелпапе,мукава.Произвеждаме голям асортимент от кутии с различна форма и размери .Работим с  високо качествени материали с доказан произход, и съответен сертификат за качество.
Някои от нашите картонени кутии и хартиени опаковки, които може да произведем по ваша поръчка, могат да бъдат за  торти и сладкарски изделия,бонбониери,  дребни сладки, пържени картофи, кутиики  fast food, козметични кутии, кутии за детски играчки, за тонер касети, подаръчни , транспортни опаковки  и много други.
Изделията могат да са както бели така и цветни.
Всички кутии и опаковки, които печатница „Принтакс Трейд България“ произвежда, са характерни със своята здравина, удобство и функционалност. Те запазват в отлично състояние продуктите на нашите клиенти.  Изработени са от безвредни материали, които не влияят върху човешкото здраве. Всички кутии от картон и хартиени опаковки са без специфичен мириз, който да променя вкуса на хранителните продукти или продукцията на вашата фирма.

Тук може да видите снимки на част от картонени кутии, които сме изработили за наши клиенти:

Нови кутии
назад  страници галерия 1/3  напред
Нови кутии
Специална кутия Spetema
Спетема
Кутия Атлантик
Кутия от картон за бонбони

 

Картонени кутии

 

Кутия от картон за вино bag and box


  

 Адрес:
град София,
кв. Враждебна, ул. 51 №10
(зад бизнес център ЮНГ)
e-mail: marketing@printax.bg
Мобилни:
+359 879 177 355
+359 879 177 356
Работно време:
от Понеделник до Петък:
08:00-17:00 часа
Свържете се с нас:
Skype Me™!

Навигация:
Начало,
За печатницата,
Услуги,
Продукция,
Цени,
Контакти

© 2010 - 2021 Картонени кутии, опаковки и печат от печатница Printax. Всички права запазени. Изработено от it design adv.