Принтакс Трейд БългарияItalianRussian GreekEnglish

Дипляни и флаери от печатница Принтакс Трейд България

1
1
2
3

Дипляни, флаери (листовки) – в Принтакс Трейд България може да създадем и отпечатаме за вас всякакъв вид дипляни, флаери, листовки.

Произведените дипляни са подобни на флаери (наричани още листовки). Разликата е, че те са по-големи обикновено от тях и може да се добавят повече снимки. Също така всички те могат да се прегъват на различни части според важността на информацията, която искате да предоставите. Ние можем да ги оформим по желания от Вас начин.

Използването на дипляни и флаери (листовки) е много добро и ефективно средство за изява на всяка една област от вашия бизнес. Благодарение на тях може да покажете на своите клиенти и потребители вашите услуги и възможност от всяка една област – производство, услуги, продукти и други.

Ние можем да произведем вашите флаери и листовки в бърз и кратък срок. Те могат да бъдат чудесно средство за достигане до крайния потребител.

Дипляните и флаерите често са използвани като важна и неотменна част от рекламната кампания на редица успешни фирми. Ето защо много известни компании се обръщат към нас за съдействие при отпечатването им.

Вашите листовки, дипляни и флаери могат да имат различен вид, форма и размер. Най-често на лицевата страна се намира вашето лого или друг отличителен белег на вашия бизнес. На вътрешните страници на флаерите може да видите подробности за фирмата ви или продукта, който предлагате. На гърба им може да сложите вашето лого или карта на вашето място.

Дипляни , флаери и листовки за вашата реклама може да отпечатаме за вас на обикновена или по-ефектна хартия. Тя може да бъде с различен размер, цветове и дебелина. Може да ни изпратите файл с ваша разработка или ние да ви помогнем за оформянето на вашите рекламни материали.


 Адрес:
град София,
кв. Враждебна, ул. 51 №10
(зад бизнес център ЮНГ)
e-mail: marketing@printax.bg
Мобилни:
+359 879 177 355
+359 879 177 356
Работно време:
от Понеделник до Петък:
08:00-17:00 часа
Свържете се с нас:
Skype Me™!

Навигация:
Начало,
За печатницата,
Услуги,
Продукция,
Цени,
Контакти

© 2010 - 2022 Картонени кутии, опаковки и печат от печатница Printax. Всички права запазени. Изработено от it design adv.